BELLA FIGURA

Автор:  Јасмина Реза
Режија: Ирена Стеријовска
Асистент на режија: Инес Радончиќ
Превод на турски: Билге Емин
Сценографија: Стефан Спировски
Костимографија: Ана Кркулевска Попоски
Режија на видео: Трифун Ситниковски
Продукција на видео: City Star Production
Ликовна обработка: Шенер Халил
Дизајн на светло: Владимир Димовски
Избор на музика: Ирена Стеријовска

 

Играат:

Зиба Радончиќ
Слаѓана Вујошевиќ
Џенап Самет
Селпин Керим
Филиз Ахмет
Специјален гостин: Инес Радончиќ

МЕДИА