Фестивал Сабанџи

Со претставата СИТЕ МОИ СИНОВИ од  А. МИЛЕР а режија Александра КАРДАЛЕВСКА настапивме на 15 Меѓународен Театарски Фестивал САБАНЏИ, Адана Турција на 15 и 16 април 2013 год.

Фестивали