30. Меѓународен Фестивал на Алтернативниот Театар,
Подгорица, Црна Гора

11. 09. 2015

ЕСХИЛ

ПРОМЕТЕЈ

Режија: Дејан ПРОЈКОВСКИ

СЕЛПИН КЕРИМ: награда за најдобра машка улога – за улогата на Прометеј

Фестивали