Охридско лето- Мизантроп

Проект МИЗАНТРОП работен по МОЛИЕР, Ла ФОНТЕН и други автори а ворежија ДраганаМИЛОШЕВСКИ – ПОПОВА ја имаше својата премиерна изведба на 16.07.2013 на 53-тото издание на нашиот најстар фестивал ОХРИДСКО ЛЕТО пред преполно гледалиште на предворјето на Св Софија (420 гледачи)

Фестивали