25. Меѓународен театарски фестивал „Варненско лето“

ВАРНА, Р. БУГАРИЈА

08.06.2017 
Вилијам ШЕКСПИР

ОТЕЛО

режија: Дејан ПРОЈКОВСКИ 
Поради големиот интерес претставата имаше две изведби

Фестивали