КУЌА НА ГРАНИЦА
Режија: Јуџел ЕРТЕН
ШЕЌЕРНА ПРИКАЗНА
Режија: Коле АНГЕЛОВСКИ
СМРТТА НА ПИТИЈА
Режија: Доминик МЕЈЕР
ПИНОКИО
Режија: Салаетин БИЛАЛ
ГОСПОЃИЦА ЈУЛИЈА
Режија : Александар ПОПОВСКИ
ЛУНА ПАРК
Режија: Кемал ЛИЛА
МАЛЕЧКАТА
Режија: Димитар СТАНКОСКИ
КРАЛОТ ХАМЛЕТ
Режија: Бранко БРЕЗОВЕЦ
ЌЕЛАВОТО МОМЧЕ И ВОЛШЕБНИОТ ПЕЧАТ -Режија: Срѓан ЈАНИЌИЈЕВИЌ