ПРЕТСТАВА ЗА ЉУБОВТА И ЉУБОМОРАТА

ПРЕТСТАВА ЗА ЉУБОВТА И ЉУБОМОРАТА ( „Отело“ – Шекспир; режија, Дејан Пројковски; продукција,Турски театар – Скопје; премиера, јануари 2017 г.) Тодор КУЗМАНОВМАКЕДОНСКО РАДИО

Прочитај повеќе