ВОНДРЕДНО СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Ве известуваме дека поради новонастанатата ситуација и мерките кои ги презеде Владата за заштита од корона вирусот, сите претстави на НУ Турски театар во овој период се откажуваат.

Прочитај повеќе