Порака за Светскиот ден на театарот – 27 март 2021

Оваа година, домашната порака за Светскиот ден на театарот ја напиша нашата актерка Сузан Акбелге, докажан креативец од ансаблот на Турскиот театар.

Прочитај повеќе