ТУРСКИ ТЕАТАР – СКОПЈЕ: „СРЕЌНА НОВА ГОДИНА“ -САМОУНИШТУВАЊЕТО КАКО ЗАБАВА

ТУРСКИ ТЕАТАР – СКОПЈЕ: „СРЕЌНА НОВА ГОДИНА“ -САМОУНИШТУВАЊЕТО КАКО ЗАБАВАЛИЛЈАНА МАЗОВАНовата претстава „Среќна Нова година“ на Турски театар – Скопје ја постави режисерот Бојан Трифуновски. Како мјузикл – кабаре со актерска екипа која доследно ја следи неговата идеја

Прочитај повеќе