Феноменот „пекол“ во „Зад затворени врати“ на Доко и Турски театар

Во Турски театар, в четврток на 3 октомври, во 20 часот, премиерно ќе биде изведена претставата „Зад затворени врати“ од Жан Пол Сартр во режија на Џабир Доко

Прочитај повеќе