ВОНДРЕДНО СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Ве известуваме дека поради новонастанатата ситуација и мерките кои ги презеде Владата за заштита од корона вирусот, сите претстави на НУ Турски театар во овој период се откажуваат.

Благодариме за разбирањето.
Со почит, НУ Турски театар Скопје


https://vlada.mk/node/20446?fbclid=IwAR0i-nJ-l54c9rLQcMQX6fbUvDoRR5wsk7D7kKQGc_fxZPnosFgfp-VtO6c

Поврзани вести